Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Гренада

Имот за продажба в Гренада

Ако търсите имот за продажба в Гренада, трябва да прочетете нашият доклад за неговия пазар на недвижими имоти. Гренада е карибска страна, състояща се от основен остров и няколко по-малки острова наоколо. Централният остров Гренада е наречен "Spice Island" и поема името му от държавата. Той представлява хълмиста територия, до която се намират плантациите с индийско орехче. Тук се намира столицата "Свети Георги", чиито колоритни къщи, грузински сгради и Форт Джордж в началото на 18-ти век пренебрегват тесния пристанищен район на Карендай. На юг има Grand Anse Beach.

Гренада се намира северно от Тринидад и Тобаго и на юг от Сейнт Винсент и Гренадини.

Пазарът на недвижими имоти в Гренада нарасна значително през 2018 г. и тази положителна тенденция се очаква да продължи и през 2019 г.

Миналата година беше положителна година за Гренада: след почти седем години на свиване и стагнация, причинени от световния икономически колапс, най-накрая виждаме стабилизиращи тенденции и признаци на растеж на пазара на недвижими имоти. Така че това е добър момент, ако искате да купите имот за продажба в Гренада.

Възстановяването на пазара в Гренада се дължи на икономическото възстановяване на Съединените щати и Обединеното кралство, тъй като по-голямата част от международните купувачи, които се интересуват от имоти за продажба в Гренада, идват от тези две страни. Въпреки че чуждестранните купувачи съставляват само 7% от сделките, техният дял в стойността е значителен.

 

Повишаването на пазара беше също така благоприятно от програмата "Инвестиране в гражданите" (CBI), което позволи на различни луксозни разработки да получат необходимия капитал чрез частична собственост или продажба на акции в компанията.

Тази програма е постигнала значителна теглителна сила. Програмата CBI трябва да осигури по-нататъшно развитие на недвижимите имоти.

Чужденците могат да купуват земя в Гренада. Чужденците трябва да платят данъка върху земя, притежаващ чуждестранни земи, равен на 10% от стойността на имота, който им дава разрешение за притежаване на чуждестранни земи.

Като цяло, добивите са около 4,3% за имоти в крайбрежните райони на Гренада, центърът на пазара на наемите.

Наемите на островите са преобладаващо сезонни, но тази цифра е за дългосрочни лизинги.

Пазарът на недвижими имоти в Гренада продължава да се разширява и развива, като постави нов протокол за продажбите на имоти за продажба в Гренада. Няколко проекта, пристигащи през 2018 г., са разположени, за да установят нови нива на луксозни имоти.

  •  
    Преместване в Гренада. Емигранти и живеят в Гренада

        След анализ на основните туристически и нетуристически дестинации, идеални за преразпределение, ние безспорно идентифицираме една наистина уникална и неповторима реалност. Потопен в Карибско море, безспорният герой на нашия мини-гид днес е остров Гренада. Идеалното място да започнете от ...

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 21636

За продажба Вила, Гренада, St Patrick, Sauteurs, Mt Rodney

836,991.37BGN
За продажба
Вила

929.03 m²
Ново строителство, напълно обзаведен, 2 етажна къща в прекрасен Гренада, 4 спални (собствена основна спалня) 3 бани, 2 дневни помещения, голяма кухня,...
UNAVAILABLE
Карта, движение на цените и статистики
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB